• Zoom Film

Det er altid rart at blive anerkendt.


Vi ønsker at skabe et godt forhold til vores kunder og sørger for, at de for den bedste oplevelse hos Zoom Film.


Efter vi afleverede dette projekt til Tibnor, fik vi rigtig meget ros og det betyder meget for os!


Jeppe Ørum Pedersen (Digital Marketing Manager)


... "I forbindelse med et større rebrandingprojekt besluttede vi os for, at skulle lave en video som dels skulle fungere som intern branding video og dels eksternt.

Det var vigtigt for os, at videoen udstrålede kvalitet, kreativitet samt formåede at levere en række centrale budskaber.

I vores søgning efter mulige samarbejdspartnere faldt vi over Zoom film og deres produktioner.


Zoom film har på alle tænkelige måder levet op til vores forventninger. Zoom films evne til at kombinere video med animation giver noget ”ekstra” til det færdige produkt.

Gennem hele processen er vi blevet mødt med kreativitet, forståelse og en unik evne til at sætte sig ind i vores virksomhed og de budskaber vi ønsker at kommunikere.

Alle medarbejdere hos Zoom film er imødekommende og lyttende samt rigtig gode til at instruere, så de medvirkende følte sig trygge i optagelserne.

Zoom film leverer varen til tiden og de har skabt en video som imponerer eksternt og skaber stolthed internt. " ...

  • Zoom Film

Foråret er kommet og nye idéer skal blomstre.


Vores mødestruktur er drastisk ændret, vi holder online møder som aldrig før, og vi kan tydeligt mærke et øget behov for film og animationer hos vores samarbejdspartnere.

Har din virksomhed også mærket forskellen?


AB Neo kan forhåbentlig inspirere jer med denne animation.

Følg mælkens vej ud til smågrisene gennem Pump'N'Grow rørsystemet.


Vi bidrager gerne med kreativitet og nytænkning - Den gode idé skal vises.De innovative hjerner i SubC Partner har opfundet en Crawler, der arbejder i udfordrende miljøer offshore.


En opgave, der er tæt på umulig at filme, men med 3D animationer skaber vi levende billeder af crawlerens funktioner uden at være i nærheden af havet.


For at gøre filmen autentisk er statisterne filmet i et 'Green Screen'-studie og efterfølgende integreret i omgivelserne.


Et godt eksempel på et samarbejde, hvor SubC Partner efterfølgende har igangsat næste projekt.
1
2