PERSONDATA & COOKIE POLITIK

Zoom Film Aps

Martin Nyrops Plads 9, 1. Sal 

6400 Sønderborg

CVR: 36943513 

PERSONDATAPOLITK

Denne persondatapolitik omfatter alt behandling af personlige oplysninger som Zoom Film Aps indsamler og behandler omkring vores kunder. Zoom Film er den overordnet dataansvarlig og alt henvendelse skal se på: info@zoom-film.dk.
 

​​

​1. HVILKE OPLYSNINGER INDSAMLER VI OG TIL HVILKE FÅRMÅL?

​​

For at udarbejde video, 3D animation og digitale løsninger såsom video, filmstrategier, kampagner, reklamefilm eller andet, er Zoom Film nødsaget til at indsamle personlige oplysninger fra kunder. Disse personlige oplysninger tager Zoom Film hånd om.

Når I som kunde besøger vores hjemmeside, indsamler vi automatisk oplysninger omkring dig. For eksempel hvilken type browser bruger du som kunde, hvilke søgetermer bruger du som kunde på hjemmesiden, din IP-adresse og informationer om din computer med henblik på at optimere konverteringen på hjemmesiden, forbedre denne og foretage målrettet markedsføring.

Når du som kunde tilmelder dig Zoom Films nyhedsbrev, afgiver du dit samtykke til, at vi må indsamle navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. I forbindelse med din tilmelding af Zoom Film´s nyhedsbrev vil det bruges til direkte markedsføring, herunder nyheder omkring film, nyheder og meget mere. 

 

2. FORMÅLET FOR INDSAMLING AF DATA

Indsamlingen af oplysninger er en nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre www.zoom-film.dk og samtidig tilbyde vores kunder relevante nyheder. Indsamlingen af personlige oplysninger omkring kunder, er en nødvendig for, at vi kan opfylde vores aftale mellem Zoom Film og kunden. (Persondataforordningens artikel 6, stk 1, litra b). Vi indsamler kun de oplysninger, som kunden giver samtykke til, ved at tilmelding af vores nyhedsbrev.

3. DATABEHANDLER 

Zoom Film anvender eksterne virksomheder til blandt andet at foretage den tekniske drift af hjemmesiden. Heri indgår vi automatisk en databehandleraftale mellem vores eksterne partnere. Databehandlerne må ikke anvende dataene til andet formål end at hjælpe Zoom Film. 

4. OPLYSNINGER DU SELV AFGIVER 

I tillæg til de oplysninger, der opsamles automatisk, behandler vi også data, som kunden giver os.

Det kan for eksempel være data såsom: kontaktformularer på hjemmeside, oplysninger du deler med os via sociale medier eller oplysninger sendt på e-mail. ​

5. DINE RETTIGHEDER SOM KUNDE 

I forbindelse med, at vi behandler oplysninger omkring dig som kunde, har du altid følgende rettigheder:

  1. Du vil få indsigt i hvilke oplysninger Zoom Film Aps behandler for dig

  2. Du kan til hver en tid anmode Zoom Film om at irettesætte visse typer af oplysninger

  3. Hvis du mener at finde oplysninger, der ikke er blevet behandlet korrekt, kan du kontakte Datatilsynet på www.datatilsynet.dk

 

Din sikkerhed: Ifølge den nye GDPR lov skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt i vores database og giver ingen oplysninger videre til tredjepart.

​​

6. HVEM HAR ADGANG TIL DISSE PERSONOPLYSNINGER?​

Dine oplysninger vil blive behandlet af medarbejdere hos Zoom Film Aps til de formål, som er anført i punkt. ‎2. Dine personoplysninger vil blive slettet efter 5 år ud fra mails kommunikation og gemte mails omkring tidligere samarbejde. 

*Bemærk at Zoom Film sletter ikke nyhedsbreve kartotek, da kunden selv har mulighed for at afmelde på egen hånd.

​​

​​

7. FORTROLIGHEDAFTALE EFTER ØNSKE

​​

Når man indgår et samarbejde med Zoom Film, kan man få lavet en fortrolighedsaftale, som netop passer på dine oplysninger, når vi behandler den stillende opgave. Vi sender også en databehandleraftale, hvor Zoom Film Aps vil fremstå som databehandler. Dette vil gøres for at sikre dig som kunde, da vi netop går op i høj sikkerhed og godt samarbejde.   

8. LEGITIMT FORMÅL MED E-MAILS OG SAMARBEJDE 

Zoom Film vil skrive til kunden med det formål at hjælpe den enkelte virksomhed. Her vil e-mails behandles og slettes efter brug. Vi vil sørge for at beskytte e-mails og data derved at slette direkte. Data vil dog ikke slettes medmindre et samarbejde vil fremgå efter aftale. Alle vores e-mails vil automatisk slettes efter 5 år i vores database. Dog vil tilmelder af vores nyhedsbrev blive gemt, hvis kunden ønsker at modtage nyhedsbrev fra os. 

COOKIES POLITIK

1. FORMÅL MED COOKIES OG HVAD ER EN COOKIES?

 

Zoom Film bruger Cookies med det formål at optimere hjemmesiden for at forbedre dens funktionalitet og dermed føre til en bedre brugeroplevelse for vores kunder. En Cookies er en betegnelse for forbrugerens adfærd på nettet og som vil blive registreret til det formål at gøre en hjemmesiden mere brugervenlig. 

 

2. SLETNING AF COOKIES

 

Du har altid mulighed for at slette din cookie fra din computer. Det kan fx. gøres på følgende måder: Gå til menu "Funktioner"-> Internetindstillinger -> Slet Cookies eller læs mere HER

 

Skulle du have spørgsmål til, hvordan vi behandler personlige oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os på

e-mail: info@zoom-film.dk.

​​

Denne persondata og cookiepolitik er senest ændret d. 11.08-2020

SKAL VI TALES VED?

27 15 00 07

@

CVR 36943513 © 2020 Zoom Film Aps . Denmark . 40146507 . info@zoom-film.dk

  • LinkedIn - Grå Cirkel
  • YouTube - Grå Cirkel
  • Instagram - Grå Cirkel
  • Vimeo - Grå Cirkel
  • Facebook - Grå Cirkel